Om selskapet

Har du hørt om Zooom.no eller SeDenne? Dette er nye tjenester fra ABC Startsiden. Vi møter ofte folk som sier de forbinder oss med sitt første møte med Internett, men mye har altså skjedd siden Startsiden som produkt så dagens lys i 1996.

Startsiden.no har blitt en av de største nettstedene i Norge og selskapet har utviklet seg til å romme flere produkter og tjenester, hvor ABC Nyheter og appen TV-guiden er de mest kjente i tillegg til Startsiden. Vi har i dag en betydelig posisjon i det norske internettmarkedet med 2 publikasjoner på TNS sin topp 10 liste

Periscopus AS (Trygve Hegnar) eier oss og vi har i flere år vært et av Norges mest lønnsomme medieselskap – noe som gjør at vi ofte blir omtalt som en ”juvel” i norsk mediebransje.

År etter år berømmer ansatte vårt flotte arbeidsmiljø, og særlig trekker de frem sine dyktige kolleger. Selskapet har stor grad av autonomi og er organisert i tverrfaglige team. Kontoret vårt ligger i Kirkegata 17 i Oslo sentrum. Vi er ca. 60 ansatte i Oslo.

Gjennom å aggregere, redigere, guide og distribuere, jobber vi for å tilby godt og nyttig innhold til brukerne våre.

Nysgjerrig? Ikke nøl med å ta kontakt for å bli litt mer kjent med oss.

Dette gjør vi


Aggregerer

Redigerer

Guider

Distribuerer

Finansiell info

NOK MILLIONER20152014
Driftsinntekter163,2163,4
Driftsresultat38,343,3
Resultat før skatt38,443,6

I 2015 endte driftsinntektene i ABC Startsiden på 163,2 millioner og selskapet hadde et driftsresultat på 38,3 millioner. Periscopus AS har siden 2017 en eierandel på 100% av selskapet. Styreformann er Trygve Hegnar.

Presse


Her kan du laste ned bilder av ledelsen:
Ledelsen

Ta kontakt!

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt med oss.


KONTORET VÅRT

Vi holder til i Hoffsveien 70A

se kart

SKRIV TIL OSS

Vi hører gjerne fra våre brukere og kunder

Send epost

VÅRE ANSATTE

Ønsker du å komme i kontakt med noen av våre ansatte?

Finn ansatt