Annonseløsninger

Produktkatalog

startsiden-2

Etter over ti år som Norges ledende
nettportal, vet vi hva brukerne vil ha.


Gjennom å tilby enkel tilgang til blant annet nyheter, søkemotorer, mail og andre nyttige tjenester åpnet Startsiden Internett for tusenvis av nordmenn på 90-tallet. Selv om mye har skjedd siden nettportalen ble lansert i 1996, er filosofien fortsatt den samme. Vi har samlet tjenestene nordmenn bruker mest på ett sted. Her finner du alt du trenger kun ett klikk unna.


Les mer

Stadig flere lesere har skjønt at vi bidrar
til de nye og unike nyhetsopplevelsene.


Da vi etablerte ABC Nyheter i 2007 ønsket vi å skape en annerledes nettavis. Vi skal gi våre lesere det oppdaterte nyhetsbildet og gi godt innhold på temaer leserne er opptatt av. ABC Nyheter har siden oppstart etablert seg som en av de større nettavisene i Norge og vokser fortsatt jevnt. Stadig flere lesere har skjønt at vi bidrar til de nye og unike nyhetsopplevelsene.


Les mer

kreativeideer-logo-2

Vi samler smarte tips og kreative ideer.


Kreative ideer  er en tjeneste som fokuserer på nyttige hverdagstips og artige videoer innen temaet kreativitet, smarte tips og ”lag det selv”.


Les mer

horisontal_no_slogan_rgb-small2

Videoene folk snakker om.
Vi gir deg de beste videoene.

SeDenne er en gratis video-tjeneste drevet av ABC Nyheter. Her publiserer våre videojournalister de morsomste og mest spektakulære videoklippene fra nettet slik at våre lesere slipper å lete etter godbitene.

Et eget team av journalister i turnus jakter på de dramatiske, morsomme, rørende eller imponerende videoene folk snakker om.

Les mer

zooom_logo

Vi zooomer inn på dyrene.


Zooom er en web tv-kanal som sender direkte fra dyrenes verden døgnet rundt, året rundt. Vi ønsker å gjøre naturen tilgjengelig og skape spektakulære naturopplevelser for urbane mennesker og de som ikke selv kan oppsøke naturen.


Les mer

Ta kontakt!

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt med oss.


KONTORET VÅRT

Vi holder til i Hoffsveien 70A

se kart

SKRIV TIL OSS

Vi hører gjerne fra våre brukere og kunder

Send epost

VÅRE ANSATTE

Ønsker du å komme i kontakt med noen av våre ansatte?

Finn ansatt